logo
Блог

Продаж розпалювачів на маркетплейсах, таких як Amazon та eBay

Запуск свого продукту на маркетплейсах, таких як Amazon та eBay, – апріорі розумний крок. В інтересах цих платформ – допомагати вашому бізнесу рости та збільшувати продажі. Вони мають усі інструменти, необхідні для ефективного представлення ваших товарів, а також пропонують необхідні ресурси для їхнього просування. Крім того, продавці отримують доступ до складських приміщень, де співробітники Amazon та eBay можуть формувати замовлення клієнтів та виконувати багато інших операційних процесів від вашого імені. Тому за правильного підходу ця бізнес-модель має безліч переваг.

 

Вибір продукту: чи можете ви побудувати успішний бізнес, продаючи розпалювачі вогню?

 

Неважливо, чи ви вибираєте деревну шерсть для розпалу вогню як основний продукт чи як доповнення до вже існуючої лінії товарів, – це розумне рішення.

 

  • Деревні розпалювачі вогню – натуральні, екологічно чисті та біорозкладні. 
  • Вони являють собою тонкі деревні стружки, скручені в маленькі пучки.
  • Цей продукт є природним, необробленим і безпечним у використанні. 
  • Продаючи деревні розпалювачі вогню, ви можете залучити ширшу аудиторію, крім кемперів та любителів барбекю.

 

При розміщенні та просуванні продукту ви можете наголосити на його природних якостях, акцентуючи увагу на безпеці. Також варто відзначити, що ці розпалювачі вогню без запаху та мають необмежений термін зберігання

 

Як почати продавати розпалювачі вогню на Amazon та eBay?

 

Щоб почати продавати на торговому майданчику, вам потрібно зареєструватися як продавець. Ваш обліковий запис може бути індивідуальним або професійним, залежно від обсягу товарів, які ви плануєте продавати. Після того як ви надасте всі необхідні дані, ви можете розпочати публікацію списків ваших продуктів. Лістинг – це ваш магазин, тому важливо представити його максимально привабливо. Майте на увазі, що торгові платформи будуть перевіряти цей контент, і він повинен відповідати їх стандартам якості для зображень і відео, не дублювати інші продукти, які ви вже розмістили, і т. д. Виконуйте всі вимоги платформи з самого початку, щоб уникнути необхідності вносити зміни надалі.

 

Попередження та обмеження

 

Оскільки ви продаєте найкращі натуральні розпалювачі вогню з дерева, ви напевно не зіткнетеся з обмеженнями на доставку. Однак, якщо ви використовуєте FBA (Fulfillment by Amazon), упаковка з розпалювачами вогню може бути позначена як небезпечний матеріал. Тому, можливо, краще самостійно подбати про упаковку та відправку деревної шерсті, щоб уникнути обмежень.

 

Успішно продавайте, просувайте екологічно чисті продукти, які необхідні світу, та отримуйте максимальну вигоду від свого бізнесу!

Контакти

17000, Чернігівська область, смт. Козелець,
вул. Промислова, 11

+38 067 579 91 16

vb@woodwool.com.ua