logo
Блог

Як обрати надійного постачальника деревоволокнистих розпалювачів?

Деревоволокнисті розпалювальні матеріали цінні багатьма позитивними характеристиками. Продукт максимально простий, оскільки є органічним. Однак цей матеріал має специфічні властивості. Саме тому важливо правильно обрати постачальника натуральних розпалювачів з екодеревини. Розглянемо докладніше, як це зробити.

 

Якість продукції

Обираючи постачальника розпалювачів з деревної шерсті, перше, на що варто звернути увагу, — це якість того, що пропонується покупцям. Розпалювачі складаються з тонкої деревної стружки. Іноді вона може бути змішана з тирсою або деревними волокнами. Цей матеріал щільно упаковують, а потім просочують воском. В результаті розпалювач стає більш твердими та водостійкими.

Хороший розпалювач повинний мати такі характеристики:

 

  • Безпека.
  • Швидке підпалювання.
  • Тривале та рівномірне горіння.
  • Універсальність.
  • Відсутність запаху.

Все це забезпечує мотузка з деревної шерсті, яка використовується для створення найкращого натурального розпалювача. Для цих цілей вона є ідеальним матеріалом, оскільки має волокнисту структуру. Завдяки цьому деревна шерсть легко і швидко загоряється.

Ще однією перевагою розпалювача з деревної шерсті є те, що їх можна використовувати як на вулиці, так і в приміщенні. Таким чином, вам не доведеться шукати папір або тирсу, які займають набагато більше місця і важать більше. Деревну шерсть також можна використовувати як паливо, якщо це необхідно. Нею легко підтримувати вогонь у грилі, багатті, печі або каміні.

Запитайте про переваги та інновації пропозицій постачальника, на яких він наголошує. Наприклад, це можуть бути такі:

 

  • Продукти не мають запаху і не залишають плям.
  • Запальнички є екологічно чистими.
  • Виділяють мало диму.
  • Вироби виготовлені вручну з натуральних матеріалів.
  • Можна зберігати запальнички в приміщенні.
  • Час горіння – 10-12 хвилин.

 

Зберігання та транспортування деревоволокнистих матеріалів для розпалювання

Неправильне поводження навіть з найякіснішими матеріалами може призвести до їх пошкодження. Хоча на запалювальні матеріали з деревної шерсті важко вплинути, все ж варто поцікавитися, як постачальник цих матеріалів зберігає і транспортує їх, тим більше, що вони займають мало місця і їх особливо легко зберігати й переміщати. Зіпсувати такий матеріал досить складно, але все ж можливо. 

Основними негативними факторами є волога та пил. Вони можуть призвести до небажаного росту грибків. Тому, обираючи постачальника, варто поцікавитися якістю складських приміщень та засобів транспортування. Особливу увагу зверніть на упаковку. Зазвичай ці матеріали зберігаються в пачках або рулонах.

 

Онлайн-ресурси постачальника деревоволокнистих горючих матеріалів

Важливо звернути увагу на платформи, де компанія надає інформацію про свою продукцію потенційним клієнтам. Як мінімум, це має бути сайт і кілька соціальних мереж. Подивіться на контент, розміщений на цих ресурсах. Якість матеріалів свідчить про те, наскільки виробник запалювальних товарів дбає про інформування клієнтів. На сайті обов’язково повинні бути присутніми такі дані:

 

  • Коротка інформація про компанію, включаючи її історію, обсяги виробництва, нагороди, сертифікати та філії, якщо такі є.
  • Документи, що підтверджують якість продукції, бажано державного зразка.
  • Галерея пропозицій з фотографіями, цінами та характеристиками товарів.
  • Засоби зв’язку, включаючи номери телефонів, чат, електронну та поштову адреси.

Аналізуючи онлайн-ресурси постачальника, особливу увагу варто звернути на час його роботи на ринку. Чим більший досвід, тим краще. Окремо варто висвітлити особливості виробничого процесу. Так потенційний покупець зможе повною мірою оцінити якість торгової пропозиції. Сертифікати та нагороди, безумовно, будуть великою перевагою, як і співпраця з міжнародними компаніями. Чим більше компанія інтегрована у світову економічну спільноту, тим краще. Запитайте про напрямки експорту, щоб оцінити якість логістики постачальника.

Особливу увагу варто звернути на сертифікацію FSC. Вона свідчить про якість деревних матеріалів. Ще однією важливою характеристикою виробу є покриття високоякісним парафіном, про що свідчить сертифікат MSDS.

 

Бізнес-партнери

Якщо багато солідних компаній є клієнтами виробника деревноволокнистих паливних матеріалів, можна бути впевненим у якості його роботи. Тим більше, що ця продукція може бути використана в наступних сферах:

 

  • Роздрібна торгівля.
  • Будівництво.
  • Автозаправні станції.
  • Магазини з продажу котлів і камінів.

Зверніть увагу, чи пропонує постачальник таку опцію, як виробництво розпалювачів під власною торговою маркою замовника та відповідне пакування. Це хороший внесок у брендинг клієнта. Однак для цього він повинен надати необхідні логотипи та дизайн.

 

Договори, які пропонує постачальник

Варто детально розглянути юридичний аспект співпраці, зокрема, уважно ознайомитися з договорами, які пропонує компанія. Наприклад, виробник деревноволокнистих розпалювачів може очікувати, що партнер буде замовляти їх, вказуючи необхідну кількість і тип. Бажано також поширювати інформацію про продукт серед клієнтів партнера та розповсюджувати розпалювачі з деревної шерсті.

Згідно з угодою, партнери повинні вирішити, чи будуть вони замовляти розпалювачі під своєю торговою маркою, чи використовуватимуть логотип постачальника на упаковці.

 

Розумне виробництво та споживання

Сьогодні ідея екологічної безпеки — це данина моді та турбота про майбутнє. Обираючи постачальника паливних матеріалів з деревної шерсті, варто звернути увагу на його соціальну активність. Вибір такої продукції для бізнесу вже багато говорить про ставлення компанії до навколишнього середовища.

Як і тисячі років тому, люди все ще мають потребу у вогні. Він часто потрібен, щоб обігріти будинок, приготувати їжу, розбити табір або просто насолодитися домашнім затишком. Однак не всі засоби для розпалювання вогню однаково корисні. Багато з них містять хімічні речовини, які добре горять, але надовго залишаються в повітрі, ґрунті та нашому тілі. Шкода, яку вони завдають, є значною, особливо з огляду на масштаби їхнього використання. Саме тому бізнес, побудований на виробництві екологічно чистих деревоволокнистих дров, є прибутковим і корисним для природи та нашого здоров’я. 

Виготовлені з натуральних матеріалів, таких як деревна стружка та віск, розпалювачі горять чисто і без токсичних випарів. Крім того, ці матеріали біологічно розкладаються. Вони не будуть століттями чи навіть тисячоліттями лежати в ґрунті, забруднюючи наш життєвий простір.

Брендинг та рекламна кампанія постачальника має включати інформацію про такі екологічні аспекти бізнесу. Адже просвітницька діяльність не менш важлива, ніж дії на користь суспільства, тим більше, що сучасні люди намагаються бути екологічно свідомими й зазвичай добре реагують на ініціативи, спрямовані на збереження природи.

 

Підбиваємо підсумки

Деревоволокнисті матеріали для розпалювання мають багато переваг. Вони не громіздкі й легко транспортуються, що робить їх ідеальними для кемпінгу і навіть тривалих походів. Розпалювачі повністю органічні та не містять хімічних добавок. Саме тому вони горять чисто і без неприємного запаху. Щоб обрати найвідповідальнішого постачальника таких матеріалів, варто насамперед звернути увагу на їхню якість, умови зберігання та транспортування, а також на деревину, з якої виготовлені розпалювачі. Також варто звернути увагу на онлайн-ресурси компанії та її соціальну активність.

Контакти

17000, Чернігівська область, смт. Козелець,
вул. Промислова, 11

+38 067 579 91 16

vb@woodwool.com.ua