logo
Блог

Створення оптового бізнесу на деревній шерсті

Деревна шерсть – це перероблений деревний продукт у вигляді довгої ультратонкої стружки. Вона використовується у виробництві товарів для кемпінгу, таких як розпалювачі вогню. Така пропозиція на ринку, як деревна шерсть, – це чудова можливість для споживачів купити екологічно чистий, біорозкладний продукт, який широко використовується.

 

Переваги оптових закупівель деревної вовни для перепродажу

 

Деревна шерсть – це безпечний екологічний продукт, який має високий попит. Тому основною перевагою оптових закупівель є можливість придбати якісний продукт за низькою ціною, що полегшує його перепродаж. При оптових поставках ви можете продавати його під брендом виробника або замовляти упаковку з вашим логотипом. Ви можете також продавати деревний розпалювач у його оригінальному вигляді або в різних формах та упаковках, розширюючи тим самим свій ринок. Наприклад, це може бути опт розпалювачів вогню для кемпінгу. Для цього деревна шерсть формується в невеликі рулони або кокони, які спрощують процес розпалювання, легко стискаються, займають мінімум місця в рюкзаку та практично невагомі. Для виробництва розпалювачів вогню з деревини або з будь-якою іншою метою ви можете замовляти у постачальника деревну шерсть пакетами різної маси, залежно від попиту. Однією з важливих особливостей цього матеріалу є його здатність легко стискатися та відновлювати свою первісну форму та зовнішній вигляд. Це дозволяє економити, не переплачуючи за обсяг при оптових поставках.

 

Додаткові переваги

 

  • Натуральна деревна шерсть завжди доступна у великій кількості. Ви можете робити замовлення за оптовими цінами, у будь-який час та зі швидкою доставкою. 
  • Ви також можете купити мотузку з деревної шерсті та самостійно виробляти розпалювачі вогню. 
  • Цей матеріал має унікальні технічні характеристики: його складно пошкодити, він довговічний і біорозкладний. Це спрощує логістику та зручно щодо терміну зберігання.

 

Відкрийте екологічно чистий та прибутковий бізнес, просуваючи натуральну деревну шерсть під своїм брендом! Враховуючи поточне зростання попиту на екологічно чисті, натуральні продукти, які дбають про довкілля, це, по суті, продукт, який продає себе сам. Створюючи спільноту лояльних клієнтів, які повертатимуться знову і знову, ваш бізнес буде стабільно рости!

Контакти

17000, Чернігівська область, смт. Козелець,
вул. Промислова, 11

+38 067 579 91 16

vb@woodwool.com.ua