logo
Блог

10 цікавих фактів про розпалювачі з деревної шерсті

Розпалювач із деревної шерсті зарекомендував себе як надійний екопродукт для розведення вогню. Практичний і безпечний матеріал використовується для барбекю, камінів та багать. Це сировина, яка допоможе швидко розігріти або приготувати страву з мінімальними зусиллями. 

Однак на цьому його переваги не закінчуються. Давайте розберемо деякі цікаві факти про природні розпалювачі.

 

Компоненти, створені природою

 

Деревні розпалювачі вироблені лише з екологічно чистих, легкозаймистих матеріалів для ефективного та чистого горіння без хімікатів. Деревна вовна та біовіск – це два компоненти, виготовлені за найвищими стандартами якості. Найкращі міцні дерева для цієї мети – сосна або ялина. Після обробки дрібні деревні волокна нагадують завитки. Щоб надати їм форму, їх скручують у невеликі пучки та занурюють у віск, щоб забезпечити високоефективне горіння.

 

Боротьба за екологічну прозорість

 

Не секрет, що забруднення навколишнього середовища тільки зростає. Але протистояти цьому можна. Головне – знайти хорошу альтернативу традиційним видам розпалювання. Екорозпалювачі біологічно розкладаються, не залишаючи слідів після згоряння.

 

Компактність, якій можна позаздрити

 

Один пучок деревної шерсті поміститься на половині долоні. Тому ви можете взяти у свій рюкзак навіть невеликий пакет або коробку з розпалювачами. Зручні й легкі, вони не створюють проблем із вагою і місцем.

 

Додатковий елемент вашого інтер’єру

 

Деревні розпалювачі мають естетичний вигляд і здатні стати прикрасою вашого каміна. Але будьте обережні з легкозаймистими матеріалами, які можуть на них потрапити.

 

Мінімум матеріалу для швидкого розпалювання

 

Щоб розпалити вогонь, потрібен лише один шматок деревної шерсті. Але з ним полум’я набагато більше, а час горіння триваліший. Такі природні розпалювачі можуть горіти 5-7 хвилин. Цього часу достатньо, щоб розвести гарну ватру, без додавання альтернативного палива.

 

Багатозадачність на всі випадки життя

 

Ви часто ходите в походи або просто любите готувати? Розпалювачі з натуральної екодеревини можна використовувати як на природі, так і в приміщеннях. Цей продукт також підходить для барбекю, печей або коптилень. Просто покладіть необхідну кількість розпалювачів і доведіть вогонь до потрібної інтенсивності. 

Стійкість до вологи

 

Екологічно чисті матеріали роблять продукт водонепроникним. Завдяки цій функції вам не варто турбуватися під час походу, якщо погода волога. Ви зможете розпалити багаття та швидко зігрітися так само легко, як і в сонячний день.

 

Чотирьохсезонний товар

 

Ще однією особливістю цього матеріалу є можливість його використання протягом року. Навіть сильні морози не становлять загрози для екорозпалювачів, що особливо важливо під час подорожей по засніжених схилах.

 

Відсутність запаху

 

Відсутність задушливого запаху – це ще одна перевага розпалювачів деревної шерсті. Ви можете насолоджуватися чистим повітрям без неприємних ароматів від хімічних добавок. Крім того, готувати з цими розпалювачами – одне задоволення, тому що ваша їжа не буде вбирати небезпечні продукти горіння.

 

Як ви помітили, тут лише 9 фактів про розпалювачі. Це – бонус для всіх, хто хоче користуватись розпалювачем із деревної шерсті, та гарна нагода дізнатися більше про його переваги під час експериментів на природі чи вдома.

 

Не забудьте повністю загасити вогонь після згорання.

 

Добрі справи видно через дії. Тож почніть із себе, бережіть природу та використовуйте лише екологічно чисті розпалювачі.

Контакти

17000, Чернігівська область, смт. Козелець,
вул. Промислова, 11

+38 067 579 91 16

vb@woodwool.com.ua