logo
Блог

Технічні характеристики та особливості мотузки з деревної шерсті

Мотузка з деревної шерсті – це універсальний, екологічно-чистий матеріал, що має безліч застосувань. Завдяки фізичним властивостям деревини він дуже еластичний, добре поглинає вібрації та стійкий до вологи. Ці якості роблять такі мотузки ідеальними для пакування та транспортування. Крім того, деревна шерсть є суто органічним матеріалом, біологічно розкладається і не містить CO2. Але найкраще цей матеріал демонструє свої якості як розпалювач вогню.

 

Вивчення переваг деревноволокнистих мотузок у виробництві розпалювачів

Хороший розпалювач повинен мати кілька якостей. Він має швидко запалюватися, безпечно, рівномірно і довго горіти, не мати запаху і бути універсальним. Саме тому мотузка з деревної шерсті для розпалювачів є ідеальним матеріалом. 

Завдяки своїй волокнистій структурі деревна шерсть швидко і легко запалюється. Після займання вона горить рівномірно, роблячи полум’я рівномірним і стійким. Такі розпалювачі можна використовувати як в приміщенні, так і на відкритому повітрі. Підтримувати полум’я легко, адже деревна шерсть може слугувати паливом у разі потреби. Вона не громіздка у транспортуванні та зберіганні, в котушках або пучках, що робить її ідеальною для кемпінгу. Оскільки матеріал не містить хімічних добавок, він горить чисто і без неприємного запаху. Крім того, цей матеріал можна поєднувати з хімічними речовинами для розпалювання вогню для кращого ефекту або використовувати разом з іншими матеріалами для гнучкого застосування.

 

Чому варто замовити мотузку з деревної шерсті на woodwool.com.ua

Наша компанія спеціалізується на виробництві мотузок з деревної шерсті. Вся продукція сертифікована FSC, і ми робимо свій внесок в організації, які борються з вирубкою лісів. Незалежно від того, чи потрібна вам наша продукція для розпалювання вогню або для інших цілей, ми надаємо високоякісну ялинову деревну шерсть. Наші товари виготовлені за найвищими стандартами і не містять бруду, піску або тирси.

Ми пропонуємо розумну ціну на мотузку з деревної шерсті, а зручність для клієнтів є нашим найвищим пріоритетом. Наша служба підтримки клієнтів доступна 24/7, якщо у вас виникнуть запитання про нашу продукцію або вам потрібна допомога з усуненням несправностей.

Контакти

17000, Чернігівська область, смт. Козелець,
вул. Промислова, 11

+38 067 579 91 16

vb@woodwool.com.ua